Raaka-aineet:
150g voita
2½ dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
1 tl soodaa
1½ tl leivinjauhetta
2 kypsää banaania soseutettuna
100g tummaa suklaata rouhittuna
1 dl kermaa
Ohje:
1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri hyvin vaahdoksi. Lisää huoneen lämpöiset kananmunat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon.
3. Lisää kuivat aineet, soseutetut banaanit, rouhittu suklaa ja kerma voi-sokeri vaahdon joukkoon.
6. Paista 175 asteessa 50-55 min, kunnes kakun reunat irtoavat vuuan reuoista.
7. Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.
Voit tarjoilla samana tai seuraavana päivänä. Kuivakakku paranee päivien myötä, mutta ainakaan meillä tämä ei jääkaapissa niin pitkään useinkaan säily...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti