lauantai 15. helmikuuta 2014

Spagettivuoka

Väsyneenä pitkän työviikon jälkeen en jaksa tehdä mitään ihmeellistä ruokaa. Jostain mieleeni tuli kokeilla tehdä spagettivuokaa. Siitä riittäisi ensi viikollekin evääksi. Pakkasesta jauhelihaa sulamaan ja kaupasta spagettia ja sipulia. Helppoa, maistuvaa ja aika itsestään tuleva ruoka.

Spagettivuoka

250 g spagettia
400 g jauhelihaa
mausteita esim. mustapippuri, jauhelihamauste, paprikajauhe yms..
1 sipuli
1 pussi herne-maissi-paprikaa ja pakaste maissia vielä vähän lisäksi
4 dl ruokakermaa
juustoraastetta

Laita spagettivesi kiehumaan ja mausta se suolalla. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha ja ruskista se. Mausta jauheliha hyvin. Kun spagetti on kypsää kaada keitinvesi pois ja kaada spagetti voideltuun vuokaan. Kaada myös valmis jauheliha vuokaan. Lisää vielä pakaste herne-maissi-paprikapussi. Sekoita aineet tasaisesti vuokaan. Kaada ruokakerma vuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 175 asteessa (kiertoilma) noin 30 minuuttia. 

Spagettivuoasta tuli varsin maukasta! Jauheliha todella kannattaa maustaa hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti