Juustosarvet
2 dl juustoraastetta (emmental)
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä
TÄYTE:
n. 1½ dl emmental juustoraastetta
VOITELUUN:
1 kananmuna
Sekoita ensin juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola.
Lisää kermaviili ja öljy ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina kahteen osaan. Kauli ensin toisesta osasta pyöreä levy. Jaa levy taikinapyörällä kahdeksaan osaan. Lisää täyte leveään osaan kolmioon. Kieritä pala leveämmästä päästä kohti kapeaa päätä rullaksi.
Voitele juustosarvet kananmunalla ja paista 200 asteessa noin 10 min, kunnes ovat kauniin kullanruskeita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti