Tonnikalakastike
2 pienehköä sipulia
tilkka öljyä
1 prk chili tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa
halutessasi loraus ruokakermaa
valkopippuria
suolaa (jos tarvitsee)
Kuori ja hienonna sipuli pieneksi. Me käymme miheni kanssa aina keskustelua, kuinka hienoksi sipuli pilkotaan, mutta maun ja tyylin mukaan hienonnus.
Laita kattilaan tilkka öljyä ja hienonnettu sipuli kuullottumaan.
Lisää tonnikala ja tomaattimurska. Voit laittaa tilkan vettä tomaattimurskapurkkiin ja huljuttaa loput tomaattimurskat sillä tavalla kastikkeen sekaan.
Anna kiehua hiljalleen. Mausta halutessasi valkopippurilla ja suolalla.
Voit lorauttaa ruokakermaa joukkoon, jos haluat pehmentää kastikkeen makua.
Tarjoile pastan kanssa. Pinnalle voit raastaa juustoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti