Vuohenjuustotomaattikiekot
1½ dl vettä
½ dl porkkananmakuista perunamuusijauhetta
(itse laitoin ihan tavallista ja tätä ohjetta nyt kirjoittaessa huomasin, että se onkin vain ½dl, taisin itse laittaa 1½ dl jauhetta..)
150 g ranskankermaa
4dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
50g voita
kuivattua basilikaa
TÄYTE:
250 g vuohenjuustoa (mulla meni vähän vajaa 2 pötköä)
9 kirsikkatomaattia (mulla meni 25)
basilikaa
Sekoita vesi ja perunamuusijauhe keskenään. Kun seos on turvonnut, lisää joukkoon ranskankerma, keskenään sekoitetut jauhot ja pehmeä voi.
Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi ja kauli se levyksi.
Paina levystä halkaisijaltaan 6 cm:n muotilla pyöreitä kiekkoja.
Leikkaa vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi ja asettele kiekkojen päälle. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne vuohenjuuston päälle.
Päälle voit halutessasi ripotella silputtuja basilikan lehtiä.
Paista paloja uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15-20 min.
Lämpiminä olivat ehkä parhaimmillaan, mutta myös huoneenlämpöisinä varsin maukkaita!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti