perjantai 10. tammikuuta 2014

Varastomiehen iltapala

Perjantai-iltaan pientä iltapalaa työviikon päättymisen kunniaksi. Viikolla puhuin työkaverin kanssa nakkipiiloista ja päätin, että niitä pitää tehdä kotonakin. Olen tehnyt niitä vain töissä lasten kanssa kokkikerhossa. Nakkipiilot on helppo, nopea ja epäterveellinen, mutta maistuva iltapala. Ainakin meidän huushollissa. Myös nelijalkainen yövieraamme oli kovin kiinnostunut valmistusprosessista sekä valmiista tuotteista..



Nakkipiilot (8 kpl)

4 kpl lehtitaikina levyjä
8 kpl nakkeja
8 siivua cheddarjuustoa

ketsuppia ja sinappia tarjoiluun

Anna lehtitaikina levyjen sulaa. 
Laita uuni päälle 225 asteeseen.
Leikkaa sulaneet lehtitaikina levyt kahtia neliöiksi. 
Asettele levyt pellin päälle.
Asettele päälle cheddarjuusto siivu.
Laita juuston päälle nakki.
Kieritä rullaksi ja paina hieman. Jätä sauma peltiä vasten.

Paista uunissa noin 8-10 min.
Anna jäähtyä, ettei suu pala kuumaan juustoon.
Nauti ketsupin ja sinapin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti